Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan’dan Kadınlara Futbollu mesaj

Seyhan’dan Kadınlara Futbollu mesaj

Akay kadınlarla futbol oynadı “Eşit Birey” mesajı verdi

Akay “Kadin ve Erkek Esit bireydir”

Seyhan Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü etkinlikleri kapsaminda kadinlarin erkeklerle “Esit Birey” olduklarina dikkat çekmek amaciyla Seyhan Belediyesi’nin Kadin Müdürleri ile Adana Idmanyurdu Kadin futbol takimi arasinda Sakirpasa Spor Kompleksi’nde gösteri maçi yapildi.  Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay da maçta forma giyerek kadinlarin verdigi “Esit Birey” mesajina destek verdi.

“KADINLARIMIZIN KIYMETINI BILMELIYIZ”

8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nü anma günü kadar farkindaligi artiracak etkinliklerle zenginlestirdiklerini ifade eden Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay, “Kadinlar, hayati paylastigimiz, birlikte yol yürüdügümüz unsurlardir. Onlarin kiymetini bilmeliyiz. Kadin yasamin her alaninda var olan erkeklerle de esit bir bireydir. Bugün “Erkek oyunu”  olarak görülen Futbolu, basarili bir sekilde oynayan Adana Idmanyurdu’nun kadin sporculariyla Belediyemizin kadin müdürleri birlikte oynadi. Gösteri maçinda kadinin erkekle “Esit Birey” oldugu mesajini bir kez daha göstermis olduk. Bu vesile ile Kadinlarin anma gününün kutlama günü olmasi dilegimle herkese tesekkür ediyorum.” dedi. Baskan Akay maçin ardindan forma giyen kadinlara ve vatandaslara çiçek jestinde bulundu.

AKAY’A TESEKKÜR PLAKETI VE FORMA ARMAGAN EDILDI

Adana Idmanyurdu Kulüp Baskani Metin Taylanci  da kulübe katkilarindan dolayi Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay’a, tesekkür plaketi ve ismi yazili forma hediye etti. Baskan Taylanci “Baskanimizin çalismalarini yakindan takip ediyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yaninda. Bundan sonraki süreçte de imkanlar dahilinde bizlerden destegini esirgemeyecegine inaniyoruz” diye konustu.

 



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu